AblakControl ablakszerviz, karbantartás

Ablak javítás: mivel foglalkozunk?

Az ablakszerviz Budapesten és környékén, hőszigetelő üveges, homlokzati műanyag és fa nyílászárók Roto, MACO vasalat javításával, beállításával és karbantartásával foglalkozik. Kizárólag homlokzati (nem tetősík) ablak, ajtó, erkélyajtó szerviz munkáit látjuk el. Az ablak javítás szolgáltatás azokra a típusokra vonatkozik, amelyeket a 2004-től napjainkig gyártottak.

Az, hogy hosszú évekig kifogástalanul működjenek a fa és műanyag nyílászárók, mindenféle karbantartás nélkül nem garantálható. A mostani bonyolult nyitásmódok, méretek mellett, elengedhetetlen a rendszeres karbantartás, melynek eredményeként, sokkal hosszabb életűvé válhatnak nyílászárói.

Ideális ügyfeleink olyan magánszemélyek, és cégek akiknek, fontos szempont a gyors, szakszerű és rugalmas hozzáállás nyílászáró problémái megoldásában.

Ha Önnek problémája van nyílászáróival, mert…

Ha kinyitja nyílászáróját, a fényképen látható függőlegesen elhelyezkedő fém vasalat alkatrészen található számok és jelzések mellet, a típus jelölés.

Ablak javítás, vasalat típusok

Műanyag és az utóbbi években készült fa nyílászáróknál, néhány másodperc alatt megállapítható az ablak vasalat típusa.

Fa nyílászáró esetén, előfordulhat viszont, hogy ablak felújítás alkalmával, összemázolták a vasalatot. Ha esetleg nehézségekbe ütközne az ablakvasalat típusának leolvasása során, küldjön néhány közeli fényképet az alkatrészekről e-mail címünkre. Szívesen megnézzük, hogy segíthessünk.

Műanyag és fa ablak javítás esetén az alábbi vasalatok szerviz munkálatait vállaljuk:

Ablak javítás, Roto vasalatRoto Ablak javítás, Maco vasalatMaco

Az ablakgyártók nagy többségben, kiterjedt viszonteladói hálózattal is rendelkeznek. Ezáltal előfordulhat, hogy Ön az ablakot XY Kft.-től rendeli meg, viszont a gyártást egy másik vállalkozás végzi. (érdemes tisztában lenni a gyártóval)

A gyártókra jellemző, hogy…

Műanyag és fa nyílászáró gyártók Roto és MACO

Berg, Confector, Fenstherm, Foton, FTS, Inno Therm Ablak, Hevestherm, Hofstädter, Holz Team, Jankó Ablak, Königablak, Marshall, Németh-fa, PannonTherm, Piróth, Premier, Rábaablak, Realtherm

Fontos!

Az ablakszerviz csak olyan ajtó, erkélyajtó ablak javítás, beállítás munkálatait tudja vállalni:

Sajnos előfordultak már rossz tapasztalatok, amikor a nyílászáró gyártó felkészületlensége miatt, szerkezeti hibákkal kellett szembesülnünk. Ezekben az esetekben nem volt megoldható a javítás.

Viszont ha nyílászárója szakszerű gyártás mellett, pontosan lett beépítve, az ablak javítás, karbantartás után ismét tökéletes működés lesz a végeredmény.

Érdemes odafigyelni (elvégeztetni) a nyílászárók rendszeres karbantartására, mert így biztosíthatunk hosszú élettartam mellett, könnyű működést és pontos jó záródást.

Ablak javítás: mivel nem foglalkozunk?

Ablak javítás: az alábbi típusok karbantartását és ablakszigetelés munkálatait nem végezzük