AblakControl ablakszerviz, karbantartás

Ablak javítás árak

Az ablak javítás árak pontos meghatározása minden esetben a helyszíni szemrevétel után történik. A felmérésnél fontos a helyszín megközelíthetősége, vagy az esetleges parkolási díj is. Telefonos vagy e-mail megkeresés esetén és a nyílászáró probléma megismerése után megközelítőleges költség kalkulálható. A pontosításhoz szívesen fogadjuk az ablakokról készült közeli fényképeket, ez nagyban segíti a munkánkat. Az árajánlat megismerése után Ön el tudja dönteni, hogy gazdaságos-e az ablak javítás. Pontos árakánlat a nyílászáró javítására, vagy a vasalat cseréjére csak a helyszíni felmérést követően adható.

A fizetési módoknál a készpénzes elszámolást részesítjük előnyben. Bizonyos esetekben átutalásra is van lehetőség, például közintézményeknek, rendszeres megrendelőknek.

Hozzávetőleges árajánlat vagy helyszíni felmérés kéréséhez kattintson ide és keressen minket a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Szolgáltatási területek

Budapest kerületei (KIVÉTEL az V., VI., VII., VIII. kerület, és az I., II., IX., XIII. kerület egyes részei.)

Budapest vonzáskörzetében: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Délegyháza, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Felsőpakony, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Isaszeg, Kerepes, Kisoroszi, Kistarcsa, Leányfalu, Maglód, Majosháza, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Pécel, Perbál, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Pusztazámor, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmiklós, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Taksony, Tárnok, Telki, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vácrátót, Vecsés, Veresegyház, Visegrád, Zsámbék