AblakControl ablakszerviz, karbantartás

Roto vasalat javítás

A Roto vasalat piacvezető az épület vasalat gyártásban. A Roto név a világ minden pontján az épület vasalat piacon egyet jelent az innovatív rendszer megoldásokkal.

Roto vasalat javítás

Roto vasalat típusok közül az alábbi fa és műanyag nyílászáró típusokat szervizeljük

A teljesség igénye nélkül néhány műanyag ablak gyártó, Roto vasalattal

A gyártóról

A Roto számára a németországi gyártóbázis mellett külföldi üzemei, így a magyar érdekeltségei is egyre fontosabb. A magyarországi (Lövő) üzem a cégcsoport legjelentősebb gyártási kapacitásával rendelkezik. Minden Roto termék kiváló minőséget és megbízhatóságot képvisel a magas biztonság, a könnyű használat és az energiahatékonyság révén. Az ügyfelek előnyeit következetesen szem elött tartva, az ablak- és ajtógyártók célzott támogatást kapnak ablak- és ajtógyártásuk optimalizálásához valamint az alkalmazottaik képzéséhez is.

1935 óta a Roto név az innovációt és a technológiai fejlődést jelenti az építőipar rendszerelemeinek terén. Ma a Roto Frank Holding AG 100%-ban a cégalapító, Wilhelm Frank családjának tulajdonában van, és a Roto csoport három részlegének holdingjaként működik: Roto ablak- és ajtótechnológia (FTT), Roto Tetőablak technológia (DST) és a Roto Professional Service (RPS). Gyökereink a németországi Baden-Württembergben vannak, központunk a Stuttgart melletti Leinfelden-Echterdingenben található.

Minősítések, oklevelek