+36 30 931 6818   info@ablakcontrol.hu
minőségi nyílászárók szervize

Ablak javítás, ajtó javítás

Munkáink során csak olyan fa és műanyag nyílászárókat tudunk javítani, melyek professzionális gyártással készültek. Az ablak gyártók legtöbb esetben kiterjedt viszonteladói hálózattal is rendelkeznek. Lehetséges, hogy az ablakot, XY Kft. -től rendeli meg, de a gyártást egy másik vállalkozás végzi. (érdemes tisztában lenni a gyártóval)

Néhány fa és műanyag nyílászáró gyártót ezen az oldalon megtekinthet.

Ne cseréltesse ki nyílászáróit, ha az a meghibásodáson kívül jó állapotban van!

Az előforduló példák azt mutatják, hogy egy törött alkatrész cseréjével, vasalatjavítással, és az ablak szárnybeállításával a probléma megoldható. A pontos záródás feladata, a biztonság és ablakszigetelés biztosítása. Sajnálatos módon néhányszor előfordult, hogy a hibásan működő nyílászáró az elhalasztott ablak javítás miatt, vasalattörés következtében kizuhant.

Ilyenkor már nagyobb kárral kell szembesülni a tulajdonosnak. Hőszigetelt üveg törés, az ablak szárnykeret kötéseinek elmozdulása, esetleg járólap, parketta, padlószőnyeg megrongálódása a következmény. De ezek még mindig a jobb esetek, ha arra gondolunk akár sérülést is, szenvedhet valamelyik családtag.

A hibásan, nehezen működő nyílászáró balesetet okozhat!

A műanyag és fa ablak, ajtó javítás munkálatait hasonló szerkezeteken, és az alábbi vasalatokon végzünk.

Fa ablak, ajtó javítás

Műanyag ablak, ajtó javítás

Fa és műanyag nyílászáró vasalatok

Ablak vasalat anyagbeszerzés

A Roto, Maco, G-U, (GRETSCH-UNITAS), ablak-ajtó vasalatokat, ha nincs készleten, rövid időn belül beszerezzük. Ha nagyobb mennyiségű ablak vasalat csere szükségeltetik, szintén beszerzés előzheti meg a munkálatokat.

Ablak, ajtó javítás alkalmával előfordulhat, hogy a régi vasalatok közül, néhány terméket már nem lehet beszerezni. (befejezték a gyártást) Ilyen esetekben, modernebb ablak vasalat alkatrész kerülhet beszerelésre, vagy a teljes ablak vasalatcsere is megoldás lehet.

×