+36 30 931 6818   info@ablakcontrol.hu   Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00
minőségi nyílászárók szervize

Ablakszigetelés megrendelés

FONTOS! A vállalkozás fő tevékenysége az ablakszerviz szolgáltatás, (nincs üzlet nyitva tartás) ezért nem áll módunkban a napi kiszállítás!

A megrendeléseket mindig visszaigazoljuk, és egyeztetjük a várható szállítás időpontját. Szállítás a GLS futárszolgálattal, fizetés utánvéttel, készpénzben a futárnál. A szállítás költsége a csomag méretétől függ.

Megrendeléshez küldjön levelet az info@ablakcontrol.hu címre.

A következő adatok megadása szükséges:

Megrendelését visszaigazoljuk, a várható összeg és szállítási idő megjelöléssel.

Ablakszigetelés

Fa nyílászárókhoz szükséges ajtó,- ablakszigetelés (fő tömítés) (Minimális rendelés 60 méter)

Kipróbált működő ablakszigetelés, tökéletesen illeszkedik a régi Sofa, Dufa ablakokhoz is. Sok ezer méter felhasználás után bizonyított, a tökéletes üzemi körülmények között legyártott fa nyílászáróknál.

Rendelhető színek: barna, fehér. Minimális rendelés 60 méter! Bruttó: 400 Ft / méter
FONTOS! A fa ablak tömítés 20 méterenként darabolva kerül szállításra.

Ablakszigetelés, házilag

Fa nyílászáró esetén, ha gyárilag kialakított a tömítés helye, akár saját kezűleg is kicserélheti az ablakszigetelést. Természetesen némi kézügyesség elengedhetetlen. Régebben gyártott nyílászárók közül, például a Sofa és Dufa gyártmányok alkalmasak erre.

Fontos! Csak és kizárólag jól működő ablak, ajtó, erkélyajtó, ami számításba jöhet. A rosszul záródó nyílászáró, nem lesz kevésbé huzatos az ablakszigetelés cserével. Az ablakszigetelés cseréjét ajánlott 10 évenként elvégezni, mert ennyi idő alatt elveszti rugalmasságát.

A munkafolyamat során, a régi ablakszigetelés eltávolítása szükséges. Ez legtöbbször egyszerűen kihúzható az ablakkeretből. Az ablakszigetelés behelyezése közben a sarok részeinél, pontos 45 fokos vágás után illeszthető a tömítésprofil.

Ablak felületkezelés (festés) esetén ügyeljen az ablakszigetelés tisztán tartására!

Rendelhető ablakszigetelés színek: barna, fehér

Megrendeléshez küldjön levelet az info@ablakcontrol.hu címre!

A következő adatok megadása szükséges:

×