AblakControl ablakszerviz, karbantartás

Ablak javítás, ajtó javítás

A műanyag ablakok, ajtók népszerű választások napjainkban, mivel, kisebb költséggel járnak, mégis jó minőséget tudnak biztosítani, már ha jó gyártót választunk és megfelelő időközönként karbantartatjuk.

A fa nyílászárók napjainkban már nem olyan elterjedtek, mégis sok háztartásban előfordulhatnak. A meghibásodások ezeknél a típusoknál sem elkerülhetők.

Néha a karbantartás elmaradása miatt, vagy akár ettől teljesen függetlenül előfordulhatnak meghibásodások ablakainknál. Ezek sok esetben megfelelő beállítással orvosolhatók.

Gyakori panasz az év hidegebb időszakaiban a huzat, aminek legfőbb oka a rosszul beállított, azaz lógó, műanyag ablak, ajtószárny és vasalat, ennek kijavításával otthona ismét komfortossá válhat Ön számára.

Nagyobb hibák esetén (ahol már nem elég a pontos beállítás), alkatrész cserével, illetve vasalat javítással megoldhatók többnyire a  problémák.

A műanyag ablak, ajtó javítást az alábbi vasalatokon tudjuk elvégezni:

Ezek az elterjedtebb és jobb minőségű műanyag profilokhoz kötődnek, melyek jellemzően a következők: Aluplast, Brügmann, INOUTIC, Deceuninck, Gealan, Kömmerling, Rehau, Salamander, Schüco, Veka.

Olvassa el ezt a bejegyzést is »

Akadnak olyan esetek, mikor a szükséges alkatrész éppen nincs készleten, ilyenkor a RotoMacoG-U, (GRETSCH-UNITAS) vasalatokat rövid időn belül be tudjuk szerezni.

Ha egy munka során nagyobb mennyiségű ablak vasalat csere szükséges, szintén beszerzés előzheti meg a tényleges munkálatokat.

Régebbi ablakok esetében előfordulhat, hogy néhány terméket már nem gyártanak, így nem lehet beszerezni. Ilyenkor modernebb ablak vasalat alkatrész kerülhet beszerelésre, néhány esetben pedig a teljes ablak vasalatcsere jelenthet megoldást.