AblakControl ablakszerviz, karbantartás

Ablakjavítás, ablakszerviz kiszállás, Budapest és környékén

Egy-egy telefonos egyeztetés során, vagy esetleg már személyes találkozó alkalmával, gyakran szóba kerül a helyszíni kiszállás, és annak költségei. Sokan gondolják, hogy a szervizes szakemberek csak néhány kilométeres körzetben hajlandók munkát vállalni. Ezt meg kell cáfoljam, ugyanis többségében folyamatos mozgásban, akár napi 100-150 kilométert megtéve szolgáljuk ki Ügyfeleinket.

Természetesen én is tudom, hogy vannak kivételek, akik nem így dolgoznak. Nekem is van olyan szolgáltató ismerősöm, aki már az elején kijelentette, hogy 5 kilométer sugarú körön kívül nem hajlandó kiutazni egy munka érdekében.

Ezzel ellentétben én azt mondom, hogy ha egyszer már elindultunk, akkor egyik helyről a másikra már nem nagy ügy eljutni. Utazásunk során segítségünkre szolgálnak már olyan közösségi közlekedést segítő rendszerek, amelyekkel azonnal felmérhetjük az út viszonyokat, illetve közlekedési információkat is kaphatunk segítségükkel.

Az egyes munkáknál történő anyagbeszerzés több kereskedőtől történik, a város különböző pontjain, így akár két cím közti utazás során is útba lehet ejteni. Budapest és környékén azt gondolom, hogy jó szervezéssel az ablak javítás szolgáltatás, igencsak hatékonyan végezhető, és ha már távolságról és esetleges kiszállási díjról beszélünk, meg kell említenem, hogy Budapesten belül például, pont ugyan annyi egy ablak javítás munkadíj 3 kilométeren belül, mint 23 kilométerre.

Nézze meg ezt az egyszerű ablakszerviz budapesti szolgáltatási térképet!

Nézze meg a referencia címeket is »

Budapest 1.kerület, 2.kerület, 3.kerület, 4.kerület, (az 5. kerületben nem elérhető a szolgáltatás) 6., 7., 8.kerület, 9.kerület, 10.kerület, 11.kerület, 12.kerület, 13.kerület, 14.kerület, 15.kerület, 16.kerület, 17.kerület, 18.kerület, 19.kerület, 20.kerület, 21.kerület, 22.kerület, 23.kerület.

I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, (az V. kerületben nem elérhető a szolgáltatás) VI., VII., VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXI. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület.

Budapest környékén kiszállási díj felszámításával.